Deze website is niet goed met deze oude versie van Internet Explorer te bekijken. We raden u aan om naar de nieuwste versie van Internet Explorer te upgraden of gebruik te maken van Google Chrome of Firefox.


Het Kompas voor richtinggevend onderwijs

Algemene Informatie TSO

03-09-2016

Welkom op de pagina van de Tussen Schoolse Opvang (TSO). Hier vindt u informatie met betrekking tot het overblijven. Wij zijn een school met een christelijke identiteit. Tijdens de TSO zullen wij deze lijn dan ook voortzetten. Wij streven ernaar om het ontspannen en gezellig te laten verlopen.

 

Op onze school hebben we een onderbouw (groep 1 t/m 4) en een bovenbouw (groep 5 t/m 8). Deze groepen zijn bij de TSO ook op deze wijze onderverdeeld. De onderbouw zal eerst eten en dan buiten spelen en de bovenbouw zal eerst buiten spelen en dan eten. 

 

We vinden het belangrijk dat alle groepen hun eigen moment hebben om lekker buiten te zijn.Tijdens het overblijven verblijven de kinderen zoveel mogelijk in hun eigen groep. Het overblijfuur wordt begeleidt door 1 overblijfmoeder. We streven ernaar om met 2 overblijfmoeders per groep de week te vullen. Op deze manier staan er voor de kinderen bekende gezichten voor de klas.  

 

Binnen de TSO hanteren wij ook een bepaalde structuur deze structuur is fijn voor de kinderen en ouders zodat iedereen weet waar hij/zij aan toe is. Het gehele schooljaar willen we voor de kinderen die regelmatig naar de TSO gaan ook leuke dingen doen en proberen we het voor alle groepen leuk en veilig te houden. 

 

                             
 TOPClaros school CMS - Helder voor iedereen!