Deze website is niet goed met deze oude versie van Internet Explorer te bekijken. We raden u aan om naar de nieuwste versie van Internet Explorer te upgraden of gebruik te maken van Google Chrome of Firefox.

CJG Dronten

15-11-2016

Onze school is partner van het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG). Heeft u vragen over opvoeden? Stel ze aan het CJG. Dé plek waar u terecht kunt voor kleine en grote vragen op het gebied van opvoeden en opgroeien.

Deskundig panel
In het CJG vindt u alle opvoed- en opgroeikennis onder één dak. Of het nu gaat om vragen over alledaagse zaken rondom baby's, peuters, schoolgaande kinderen of over zwaardere onderwerpen zoals alcohol- en drugsgebruik of (digitaal) pesten. Waar u ook mee zit, het deskundig panel van
het CJG helpt u op weg. Het CJG is er voor alle (aanstaande) ouders en opvoeders, professionals en ook voor jongeren zelf.

Informatie en advies
Op de website www.cjgdronten.nl vindt u veel opvoedinformatie, nieuws en een actuele agenda met activiteiten. Vanaf de site kunt u ook uw (anonieme) vragen stellen. U kunt het CJG ook bellen op telefoonnummer 0321-388910. Het CJG is 24 uur per dag bereikbaar, 7 dagen per week. Het CJG is te vinden op Facebook (zoek naar CJG Dronten). Via Facebook houden we u op de hoogte van de laatste nieuwtjes voor ouders in Dronten.
Op onze school hangt ook een folderrek van het CJG met informatie over diverse thema’s.


 TOPClaros school CMS - Helder voor iedereen!