Deze website is niet goed met deze oude versie van Internet Explorer te bekijken. We raden u aan om naar de nieuwste versie van Internet Explorer te upgraden of gebruik te maken van Google Chrome of Firefox.

Intraverte

Intraverte biedt begeleiding aan kinderen voor gedrag en motoriek. Het gaat ons er om situaties te creĆ«ren waarin het kind de mogelijkheid heeft om te oefenen en vervolgens om het geoefende te leren toepassen in het dagelijkse doen en laten.

 

Intraverte begeleidt kinderen met motorische en/of sociaal emotionele hulpvragen vanuit een multidisciplinaire aanpak: kinderoefentherapie en psychomotorische therapie.

 

Bij Intraverte staat het kind centraal. Omdat de omgeving van grote invloed is op de ontwikkeling van een kind bieden wij standaard ondersteuning aan ouders/verzorgers en is er contact met de leerkracht en/of intern begeleider. Door deze samenwerking kunnen we het hoogst haalbare bereiken! 

 

Wilt u meer informatie over wat Intraverte kan doen voor uw kind? Kijkt u dan eens op www.intraverte.nl, of belt u met onze centrale administratie: 0578-688127.  

 

Claros school CMS - Helder voor iedereen!